Toivepäivä!

Heippa vaan taas kaikki lukijat!

En yleensä kirjoittele näin myöhään, mutta tänään on poikkeuspäivä. Asiani koskee minecraftia. Olen jo muutamille ehtinyt kertoa tästä jo, mutta tässä asia vahvistuu. Eli siis huomenna 1.11.2014 on meidän servulla ensimmäinen toivepäivä. Jokainen saa toivoa yhden arvokkaan esineen ja yhden tavallisen esineen. Esim. satula (arvokas), timanttimiekka (tavallinen). Arvokas voi teidän mielestä tarkoittaa vaikka ja mitä. Tässä tapauksessa arvokas on sellainen esine mitä ei pysty tekemään tai on lähes mahdotonta tehdä esim. satula. Toivepäiviä ei siis ole joka lauantai vain harvoin. Ilmoitamme täällä aina uusista toivepäivistä. Myös toivepäivän aikana ei tarvitse murehtia öistä sillä teemme lauantai päivästä sellaisen missä ei ole yötä, vaan päivä jatkuu ja jatkuu. Kaikki toiveet otetaan vastaan huomenna kun olemme paikalla molemmat minecraftissa (minä, ja ww). Hoidamme asiat niin että kaikki saavat tavarat mitkä ovat toivoneet. Ilmoita meille heti minecraftissa jos et ole saanut toivettasi.

 

SatulaMiekka-Timantti

Spawnerimunat

sarile (Sari), ww (V-P)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.