Valitus Hartolan kunnan toiminnasta hallinto-oikeuteen

Kommentoin lyhyesti keskeneräistä asiaa. On surullista että Hartolan kunnanjohtaja Jarkko Seppälä yrittää kääntää omat epäpätevyytensä ja selkeät virheensä veljes riidaksi. Välini veljeeni on oikein hyvät sekä veljellisesti että ammatillisesti. On inhottavaa että kunnanjohtajan negatiivinen asennoituminen minuun, vastustamiini kunnan toimiin sekä puolueeseni saa hänet toimimaan halpamaisesti. Veljeni on asiassa surullisesti täysin syyttä eniten kärsivänä kunnan epäpätevistä toimista johtuen.

Asia liittyy 23.11.2022 Itä-Hämeen juttuun. Yritin saada 23.11 illalla valtuustoseminaarin jälkeen kommenttini Itä-Hämeen digi ja paperi juttuun mutta en kerennyt niin kirjoitin vastineen. Asia on kesken, ohesta voit käydä lukemassa kunnanjohtajan kirjoittaman vastineen hallinto-oikeudelle johon olen asiassa viitannut.

Author: Veli-Pekka Lehtosaari

Veli-Pekka Lehtosaari, most call me VP, age 49 (2022), CEO, Consult, M.Sc.(Tech), Electronics, ICT 1997, Single, 2 children (Girls), Hobbies: ICT, Motor racing, Snowboarding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *